woensdag 12 januari 2011

Ga-door-het-lint-Wormen

Laatst las ik in de krant dat Chinezen tegenwoordig expres lintwormen innemen om zo wat hulp te hebben bij het afvallen. In China is de concurrentiestrijd voor het krijgen van een baan zo hoog, dat men er alles aan doet om in positieve zin op te vallen. Slank is in, dus neem je een lintworm.
Dit blijkt niet zonder risico te zijn. Lintwormen kunnen namelijk cysten veroorzaken in ogen, lever, hersenen en ruggemerg. In Europa is het toepassen van een lintwormdieet dan ook verboden. In Mexico schijn je echter terecht te kunnen voor gecontroleerde behandeling.
Mij niet gezien! Ik verteer toch liever zelf mijn eten. Zelfs al betekent het dat ik minder mag eten en meer moet sporten. Maar voor een gezond lichaam heb ik dat over.
Groetjes,
Bar

zondag 2 januari 2011

Olievol met Oliebol

Zo,
de vette dagen zitten er weer op.
Hoop ik...

Want vet waren ze, dat is zeker. Kerstdagen thuis en bij familie, elke dag heerlijk en veel gegeten. Dagen tussen kerst en oud&nieuw: overvloeidige overblijfsels van de kerstdiners opgesoupeerd en voorgeproefd van de oliebollen (zo lekker die kraampjes in de stad!)
En dan oudjaarsavond zelf... ik zal er maar over zwijgen.

Al met al weer een mooie opdracht voor deze nieuwe maand in dit nieuwe jaar: terug naar het gewicht van ruim een maand geleden!
Hoe is het jullie vergaan? En hoe gaan jullie dit aanpakken? Ik ben benieuwd naar de antwoorden.
Geef ze hieronder of twitter ze naar @bardikdun.

Tot snel!

Bar